iPhone 3GS, scos din cutie si disecat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 12.460 ori
<b>iPhone 3GS, scos din cutie si disecat (Video)</b>Iata ca la doar cateva ore de la lansarea oficiala a lui iPhone 3GS, va prezentam o experienta de unboxing a handsetului, in clipul de mai jos si aflam ca handsetul a fost deja "disecat" de specialistii de la ifixit: La prima vedere, iPhone 3GS arata la...

Iata ca la doar cateva ore de la lansarea oficiala a lui iPhone 3GS, va prezentam o experienta de unboxing a handsetului, in clipul de mai jos si aflam ca handsetul a fost deja "disecat" de specialistii de la ifixit:

La prima vedere, iPhone 3GS arata la fel ca si iPhone 3G, cel putin la exterior, dar in interior lucrurile stau total altfel. In vreme ce primul model de iPhone era foarte greu de deschis, cei de la ifixit afirma ca 3GS, ca si iPhone 3G este mai user-friendly si se comporta bine in cazul unei "autopsii".

2 suruburi se afla la vedere in partea inferioara a telefonului, un semn bun pentru o deschidere usoara. Acestea trebuie inlaturate cu o surubelnita Phillips #00, apoi veti descoperi ca pe modelul 3GS se afla 7 conectori, fata de cei 6 ai lui iPhone 3G. 3 cabluri fixeaza LCD-ul si o parte digitala a telefonului de placa de baza, iar ele vor fi usor de deconectat, daca sunteti atenti.

Ca si in cazul lui iPhone 3G, LCD-ul este foarte usor de inlocuit, fiind nevoie ca dupa inlaturarea a 7 suruburi, pur si simplu sa ridicati ecranul. Daca doriti sa aflati cum arata modulul de camera al lui iPhone 3GS si sa vedeti "autopsia" completa, aruncati o privire aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×