HTC in alb/negru - Terminalele HTC Legend si Desire primesc noi finisari premium!

2.293 ori
<b>HTC in alb/negru - Terminalele HTC Legend si Desire primesc noi finisari premium!</b>HTC tocmai a anuntat lansarea unor noi variante de culori pentru popularele sale smartphone-uri Android HTC Legend si HTC Desire. Primul va fi disponibil in varianta Phantom Black, adoptand un finisaj negru, in vreme ce Desire va sosi in varianta...

HTC tocmai a anuntat lansarea unor noi variante de culori pentru popularele sale smartphone-uri Android HTC Legend si HTC Desire. Primul va fi disponibil in varianta Phantom Black, adoptand un finisaj negru, in vreme ce Desire va sosi in varianta Brilliant White.

Designul si forma handseturilor vor ramane neschimbate, ca si specificatiile, singurele modificari fiind la capitolul culoare a carcasei. Noile versiuni de Legend si Desire vor sosi in portofoliul operatorilor si distribuitorilor europeni in aceasta luna. Suntem curiosi ce veti alege, daca ar fi sa preferati doar unul dintre aceste modele.

Un HTC Legend cu al sau corp dintr-o singura bucata de aluminiu, acum alb si stralucitor, sau un Desire mai business acum in varianta neagra?

HTC Desire Brilliant White

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×