Orange Romania vinde tabletul Samsung Galaxy Tab, cu abonament in aceasta luna; avem confirmarea oficiala!

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.070 ori
<b>Orange Romania vinde tabletul Samsung Galaxy Tab, cu abonament in aceasta luna; avem confirmarea oficiala!</b>In vreme ce Caravana Experience Samsung Tour soseste astazi in Bucuresti, oferindu-va sansa de a vedea tabletul Samsung Galaxy Tab, aflam in sfarsit si data sosirii acestui terminal pe piata autohtona. Galaxy Tab va debuta prin Orange Romania, la finalul...

In vreme ce Caravana Experience Samsung Tour soseste astazi in Bucuresti, oferindu-va sansa de a vedea tabletul Samsung Galaxy Tab, aflam in sfarsit si data sosirii acestui terminal pe piata autohtona. Galaxy Tab va debuta prin Orange Romania, la finalul acestei luni, fiind vandut cu prelungire de abonament sau abonament nou.

Informatia ne-a fost oferita in exclusivitate de catre Tudor Juravlea, product manager Orange Romania. In plus, operatorul a postat si o pagina speciala pentru acest tablet, oferind informatii despre functiile sale. Intre timp aflam de pe Pocket-Lint.com ca pretul terminalului Samsung va fi undeva pe la 690 de euro adica 2960 RON, evident la liber. Pretul se aplica pentru UK, dar ar putea fi similar in Romania, cam piperat pentru buzunarele romanilor in prag de iarna si in plina criza economica.

Cu subventii din partea Orange, ne asteptam sa il putem cumpara cu un pret de aproximativ 450 - 500 de euro peste cateva saptamani. Daca nu sunteti inca familiari cu iPad Killer-ul de la Samsung, aveti ocazia sa aruncati o privire asupra sa astazi si maine, daca sunteti in Capitala si vizitati Caravana Samsung.

Oare si alti operatori vor oferi acest terminal promitator cu subventii sau vor astepta aparitia altor tableturi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×