HTC Incredible isi face aparitia intr-o noua serie de imagini

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.463 ori
<b>HTC Incredible isi face aparitia intr-o noua serie de imagini</b>HTC Incredible tocmai si-a facut aparitia din nou pe web, intr-o serie de imagini care ne indica apropierea lansarii sale prin operatorul Verizon Wireless. Incredible ruleaza Android 2.1 si in imaginea de mai sus el este comparat cu "batranul" T-Mobile G1...

HTC Incredible tocmai si-a facut aparitia din nou pe web, intr-o serie de imagini care ne indica apropierea lansarii sale prin operatorul Verizon Wireless.

Incredible ruleaza Android 2.1 si in imaginea de mai sus el este comparat cu "batranul" T-Mobile G1 (HTC Dream), primul handset Android lansat cu 2 ani in urma. Dotarile noului HTC includ un display touch WVGA, mouse optic, interfata Sense si o camera cu blitz dual LED. Phandroid afirma ca modelul din imaginea de mai sus ar putea fi lansat in data de 23 martie, dar exista si posibilitatea ca el sa fie amanat pana in mai.

Va fi intre timp Nexus One gata de lansare via Verizon, inainte ca Incredible sa isi faca aparitia in magazinele operatorului? Pe cand si o versiune Windows Phone 7 a acestui telefon?

HTC

Incredible

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×