Google lanseaza cautarea prin gesturi pe handseturile Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.016 ori
<b>Google lanseaza cautarea prin gesturi pe handseturile Android</b>Google tocmai a lansat o noua aplicatie care permite utilizatorilor de terminale Android sa efectueze cautari direct pe handset pur si simplu miscandu-si degetul pe ecran. Pe numele sau "Gesture Search" aceasta noua metoda de cautare va fi utilizata...

Google tocmai a lansat o noua aplicatie care permite utilizatorilor de terminale Android sa efectueze cautari direct pe handset pur si simplu miscandu-si degetul pe ecran.

Pe numele sau "Gesture Search" aceasta noua metoda de cautare va fi utilizata pentru a gasi contacte, bookmark-uri, aplicatii sau melodii. Aplicatia functioneaza pe Android 2.0 sau versiuni mai noi ale OS-ului si este deocamdata prezenta pe Nexus One si Motorola Droid. Google afirma ca aceasta metoda de cautare este ideala pentru persoanele care nu doresc sa scrie sau sa vorbeasca pentru a gasi un anumit contact/o melodie.

Spre exemplu, daca doriti sa cautati un amic in lista de contacte, va trebui pur si simplu sa activati Gesture Search si sa desenati o litera care corespunde numelui celui cautat pe ecran. Apoi, aplicatia va afisa toate numele care incep cu acea litera. Daca scrisul de mana al utilizatorului nu este unul prea inteligibil, aplicatia va afisa si rezultate pentru litera cu care seamana cea desenata pe ecran.

Gesture Search vine si cu o functie de invatare a preferintelor utilizatorului, retinand cele mai des cautate contacte, melodii sau bookmark-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×