HTC înregistrează încă o scădere de venituri în luna martie, cu aproape 80% faţă de anul trecut

Autor:  | Publicat în:  HTC 562 ori
<b>HTC înregistrează încă o scădere de venituri în luna martie, cu aproape 80% faţă de anul trecut</b>Continuă trendul negativ pentru HTC, compania &icirc;nregistr&acirc;nd venituri de 127.57 milioane de dolari pe ultimele 31 de zile. Această sumă reprezintă o scădere cu 79.3% faţă de luna martie a anului trecut. &nbsp; Scăderea e prezentă şi...

Continuă trendul negativ pentru HTC, compania înregistrând venituri de 127.57 milioane de dolari pe ultimele 31 de zile. Această sumă reprezintă o scădere cu 79.3% faţă de luna martie a anului trecut.

Scăderea e prezentă şi faţă de februarie 2016, dar doar cu 1.34%. Primul trimestru al acestui an a generat venituri de 457.2 milioane de dolari pentru HTC, o scădere cu 64.31% faţă de începutul lui 2015. Peste 5 zile HTC 10 va deveni oficial, noul flagship putând fi motorul unei creşteri în perioada următoare, împreună cu headsetul Vive şi device-urile de fitness.

Apropo de Vive, headsetul VR a început să fie livrat în această săptămână, cu mentiunea că precomenzile din primele 10 minute de disponibilitate au valorat 12 milioane de dolari. Acţiunile HTC au scăzut cu 1.88% la bursa din Taiwan, la aflarea veştilor despre venituri. Cred că Vive va contribui mult mai mult la creşterea de profit decât HTC 10, la drept vorbind.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×