HTC înregistrează încă o scădere de venituri în luna martie, cu aproape 80% faţă de anul trecut

Autor:  | Publicat în:  HTC 557 ori
<b>HTC înregistrează încă o scădere de venituri în luna martie, cu aproape 80% faţă de anul trecut</b>Continuă trendul negativ pentru HTC, compania &icirc;nregistr&acirc;nd venituri de 127.57 milioane de dolari pe ultimele 31 de zile. Această sumă reprezintă o scădere cu 79.3% faţă de luna martie a anului trecut. &nbsp; Scăderea e prezentă şi...

Continuă trendul negativ pentru HTC, compania înregistrând venituri de 127.57 milioane de dolari pe ultimele 31 de zile. Această sumă reprezintă o scădere cu 79.3% faţă de luna martie a anului trecut.

Scăderea e prezentă şi faţă de februarie 2016, dar doar cu 1.34%. Primul trimestru al acestui an a generat venituri de 457.2 milioane de dolari pentru HTC, o scădere cu 64.31% faţă de începutul lui 2015. Peste 5 zile HTC 10 va deveni oficial, noul flagship putând fi motorul unei creşteri în perioada următoare, împreună cu headsetul Vive şi device-urile de fitness.

Apropo de Vive, headsetul VR a început să fie livrat în această săptămână, cu mentiunea că precomenzile din primele 10 minute de disponibilitate au valorat 12 milioane de dolari. Acţiunile HTC au scăzut cu 1.88% la bursa din Taiwan, la aflarea veştilor despre venituri. Cred că Vive va contribui mult mai mult la creşterea de profit decât HTC 10, la drept vorbind.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×