Lil Wayne rămâne fără şampanie de turnat pe Galaxy S7 Edge, într-o reclamă nouă la Samsung Pay

840 ori
<b>Lil Wayne rămâne fără şampanie de turnat pe Galaxy S7 Edge, într-o reclamă nouă la Samsung Pay</b>Atunci c&acirc;nd a lansat Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, compania sud-coreeana a subliniat rezistenta la apă a terminalelor, av&acirc;nd şi un spot cu rapperul Lil Wayne. Acesta turna şampanie pe unul dintre cele două telefoane şi acum revine cu...

Atunci când a lansat Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, compania sud-coreeana a subliniat rezistenta la apă a terminalelor, având şi un spot cu rapperul Lil Wayne. Acesta turna şampanie pe unul dintre cele două telefoane şi acum revine cu încă o reclamă  de genul, de această dată la Samsung Pay.

El continuă să toarne băutura spumantă pe Galaxy S7 Edge, doar că i se termină sticla şi e la magazin, cumpărând încă una. La final când cumpără nou asticlă, rapperul plăteşte folosind telefonul şi funcţia Samsung Pay, deşi handsetul era ud şi acoperit cu alcool şi lipicios. Acum rămâne doar să credem că Lil Wayne a plecat de la magazin pe jos şi nu cu maşina, pentru că nimeni nu l-ar crede că nu a băut nimic, dacă telefonul îi miroase a şampanie.

Cea mai uşoară metodă de a descrie ce face vedetă e "o aroganţă", ca să folosim o expresie românească. Am remarcat că rapperii din SUA au acest obicei, de a vărsa băutura scumpa, ca semn că au mulţi bani şi îi risipesc. Probabil aruncatul cu bancnote era prea mainstream. Parcă abordarea e prea gangsta' pentru Samsung… mai ales ca plata cu mobilul la magazin e mai degraba un obicei nerdy/geeky si nu de “baiat de cartier”. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×