HTC intră în cursa 5G, prin încheierea de acorduri cu operatorii de pe tot globul; Va produce un hotspot mobil 5G

710 ori
<b>HTC intră în cursa 5G, prin încheierea de acorduri cu operatorii de pe tot globul; Va produce un hotspot mobil 5G</b>HTC a anunţat astăzi încheierea unor acorduri cu operatorii de pe tot globul, prin care va furniza produse 5G spre aceştia. Sprint şi Telstra vor utiliza un "Hub mobil inteligent" creat de către HTC spre exemplu, asta începând de anul

HTC a anunţat astăzi încheierea unor acorduri cu operatorii de pe tot globul, prin care va furniza produse 5G spre aceştia. Sprint şi Telstra vor utiliza un "Hub mobil inteligent" creat de către HTC spre exemplu.

Terminalul va avea rol de hotspot mobil dedicat 5G, dar şi de device smart care coagulează în jurul său alte echipamente din locuinţă sau de la birou. Produsul va debuta în 2019, iar operatorul China Mobile şi-a manifestat la rândul său interesul de a lucra cu HTC. Acest operator colaborează cu firma taiwaneză pentru proiectul 5G Forerunner.

Astfel va fi stimulată implementarea 5G în anul 2019 şi lansarea de dispozitive multifuncţionale. HTC se implică în zona 5G, venind din alte proiecte legate de tehnologii noi, ca AR, VR şi Blockchain. Toate vor primi un boost odată cu tehnologia de generaţie a cincea. Noul hub 5G realizat de HTC oferă portabilitate şi lăţime de bandă ridicată, fiind bazat pe un procesor Qualcomm Snapdragon 855 + SDX 50.

Există şi un port Gigabit Ethernet, care oferă compatibilitate în reţea şi un ecran tactil mare pentru a naviga mai uşor. Mă aştept ca HTC să mai producă şi alte echipamente 5G în viitorul apropiat şi eventual să integreze tehnologia şi pe telefoanele şi headseturile sale VR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×