Huawei se află pe lista celor 5 companii care vor livra echipamente 5G către operatorul China Mobile

930 ori
<b>Huawei se află pe lista celor 5 companii care vor livra echipamente 5G către operatorul China Mobile</b>Pe măsură ce Huawei pierde din ce în ce mai multe parteneriate cu națiuni din jurul lumii pentru dezvoltarea de rețele 5G, cel mai recent exemplu fiind Germania care a luat o serie de măsuri menite să interzică colaborarea cu firma

Pe măsură ce Huawei pierde din ce în ce mai multe parteneriate cu națiuni din jurul lumii pentru dezvoltarea de rețele 5G, cel mai recent exemplu fiind Germania care a luat o serie de măsuri menite să interzică colaborarea cu firma chineză, iată că firmele și operatorii locali din țara asiatică sprijină pe deplin Huawei după cum descoperim chiar astăzi.

Suntem informați pe această cale că gigantul China Mobile a decis să meargă pe mâna a 5 companii pentru a-și pune la punct rețelele 5G în perioada următoare și anume Huawei, ZTE, Ericsson, Nokia și Datang. Acestea vor livra 500 stații de bază 5G pentru moment și aflăm că jumătate dintre acestea vor fi produse de către Huawei, în vreme ce ZTE va furniza un număr de 80 stații de bază.

Ericsson va aduce 110 stații, Nokia 30, iar Datang tot 30. Aparent proiectul celor de la China Mobile implică echipament wireless de testare pentru rețeaua 5G, antene, software-ul necesar, dar și numeroase materiale și servicii corespunzătoare. Vă amintim că în ultima săptămână Huawei a fost acuzată la nivel oficial de SUA pentru spionaj, fraudă și furt.

Povestea este departe de a se termina și așteptăm să vedem ce se va întâmpla în continuare. Se vorbește chiar despre banarea produselor Huawei pe anumite piețe. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×