OnePlus va lansa un telefon 5G în Europa în trimestrul 2; Încheie un parteneriat cu operatorul finlandez Elisa

445 ori
<b>OnePlus va lansa un telefon 5G în Europa în trimestrul 2; Încheie un parteneriat cu operatorul finlandez Elisa</b>Înainte de prezentarea unui telefon 5G la standul Qualcomm de la MWC 2019, OnePlus a mai avut un anunţ important. Compania a anunţat un parteneriat cu operatorul finlandez Elisa, prin care va aduce un telefon 5G pe piaţa europeană

Înainte de prezentarea unui telefon 5G la standul Qualcomm de la MWC 2019, OnePlus a mai avut un anunţ important. Compania a anunţat un parteneriat cu operatorul finlandez Elisa, prin care va aduce un telefon 5G pe piaţa europeană în trimestrul 2 al acestui an.

Evident va fi disponibil doar în Finlanda în prima fază, care are infrastructura 5G bine pusă la punct. OnePlus a mai anunţat şi că viitorul său telefon flagship va avea un procesor Snapdragon 855 şi că va lansa un telefon 5G comercial în UK prin operatorul EE. Revenind totuşi la parteneriatul cu Elisa din Finlanda, acesta este primul operator care a colaborat cu OnePlus în istoria companiei. Directorul Elisa, Antti Ihanainen a lăudat terminalele OnePlus pentru capacitatea lor de gaming şi sistemul de operare. A menţionat ca exemplu de utilizare a seviciilor 5G cu latență scăzută cloud gaming-ul.

Telefoanele chinezilor au fost cele mai bine vândute din reţeaua Elisa în ultimele 26 de luni. Finlandezii vor lansa o reţea comercială 5G în Finlanda în următoarele luni, având deja echipamentele gata în localităţi ca Tampere, Jyväskylä, Turku şi Helsinki. Elisa este o companie radio/telecom înfiinţată în 1882 şi care deserveşte Estonia şi Finlanda.

Are peste 6.2 milioane de clienţi, iar cei mai mari acţionari ai săi sunt Guvernul Finlandez, primăria Helsinki şi municipalitatea Vantaa. OnePlus nu e străină de premierele 5G, postând primul Tweet de pe o reţea 5G şi de pe un device 5G toamna trecută.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×