HTC Își Încordează mușchii la concurență; Benchmark HTC One X vs. HTC One S vs. Samsung Galaxy S II

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.500 ori
<b>HTC Își Încordează mușchii la concurență; Benchmark HTC One X vs. HTC One S vs. Samsung Galaxy S II</b>Cele două terminale HTC prezente în benchmark -ul de mai jos, au fost lansate de producătorul taiwanez la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona, de unde v-am relatat în direct și vi le-am prezentat aici și aici. Clipul de mai jos ne-a fost...

Cele două terminale HTC prezente în benchmark -ul de mai jos, au fost lansate de producătorul taiwanez la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona, de unde v-am relatat în direct și vi le-am prezentat aici și aici. Clipul de mai jos ne-a fost trimis de Bogdan de la myandroidlife, căruia îi mulțumim, iar acesta prezintă duelul celor două HTC-uri, cu mai vechiul Samsung Galaxy S II, într-un benchmark sincron AnTuTu.

Scorurile obținute de cele trei device-uri sunt:

  • 10.339 - HTC One X:
  • 7.064 - HTC One S
  • 6.238 - Samsung Galaxy S II

Nu voi detalia caracteristicile tehnice, pentru că le puteți afla din cele două link-uri din primul paragraf, menționez doar CPU și GPU-ul celor trei smartphone-uri.

HTC One X dispune de un CPU quad-core Tegra 3 tactat la 1.5 GHz și de un GPU ULP GeForce. HTC One S vine cu un procesor dual-core Qualcom Snapdragon 1.5 GHz Krait și GPU Adreno 225, față de Galaxy S II care performează printr-un CPU dual-core Exynos tactat la 1.2 GHz și GPU Mali-400MP.

Toate bune și frumoase pentru HTC acum, urmează să vedem dacă își va putea păstra supremația în duelul cu Samsung și după lansarea lui Galaxy S III din luna mai.

Precizare: dacă ați încercat benchmark-ul pe SGS2-ul vostru și n-a dat același randament, aflați că cel din clip ruleaza pe Android 4.0 ICS ROM Omega.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×