HTC Își Încordează mușchii la concurență; Benchmark HTC One X vs. HTC One S vs. Samsung Galaxy S II

2.527 ori
<b>HTC Își Încordează mușchii la concurență; Benchmark HTC One X vs. HTC One S vs. Samsung Galaxy S II</b>Cele două terminale HTC prezente în benchmark -ul de mai jos, au fost lansate de producătorul taiwanez la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona, de unde v-am relatat în direct și vi le-am prezentat aici și aici. Clipul de mai jos ne-a fost...

Cele două terminale HTC prezente în benchmark -ul de mai jos, au fost lansate de producătorul taiwanez la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona, de unde v-am relatat în direct și vi le-am prezentat aici și aici. Clipul de mai jos ne-a fost trimis de Bogdan de la myandroidlife, căruia îi mulțumim, iar acesta prezintă duelul celor două HTC-uri, cu mai vechiul Samsung Galaxy S II, într-un benchmark sincron AnTuTu.

Scorurile obținute de cele trei device-uri sunt:

  • 10.339 - HTC One X:
  • 7.064 - HTC One S
  • 6.238 - Samsung Galaxy S II

Nu voi detalia caracteristicile tehnice, pentru că le puteți afla din cele două link-uri din primul paragraf, menționez doar CPU și GPU-ul celor trei smartphone-uri.

HTC One X dispune de un CPU quad-core Tegra 3 tactat la 1.5 GHz și de un GPU ULP GeForce. HTC One S vine cu un procesor dual-core Qualcom Snapdragon 1.5 GHz Krait și GPU Adreno 225, față de Galaxy S II care performează printr-un CPU dual-core Exynos tactat la 1.2 GHz și GPU Mali-400MP.

Toate bune și frumoase pentru HTC acum, urmează să vedem dacă își va putea păstra supremația în duelul cu Samsung și după lansarea lui Galaxy S III din luna mai.

Precizare: dacă ați încercat benchmark-ul pe SGS2-ul vostru și n-a dat același randament, aflați că cel din clip ruleaza pe Android 4.0 ICS ROM Omega.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×