HTC îşi pierde un oficial de bază: vicepreşedintele Jason Mackenzie părăseşte firma după 12 ani

1.019 ori
<b>HTC îşi pierde un oficial de bază: vicepreşedintele Jason Mackenzie părăseşte firma după 12 ani</b>La nivel intern se pare că lucrurile nu merg tocmai bine pentru taiwanezii de la HTC, astăzi fiind ziua în care chiar vicepreședintele global al companiei demisionează. Este vorba despre Jason Mackenzie care decide să părăsească firma după mai bine de

Continuă plecările de la HTC, ultimii ani aducând înlocuiri de oficiali de top iar azi unul dintre seniorii din organigramă se retrage. E vorba despre Jason Mackenzie, vicepreşedinte global, care se află la HTC de 12 ani.

Mackenzie a fost angajat Siemens, dar a făcut trecerea la taiwanezi în 2005, fix înainte de boomul smartphone. A urmat epoca terminalelor Windows Mobile cu TouchFLO şi apoi epoca Android. Oficialul a ajuns preşedinte HTC America în 2013 şi era promovat ca vicepreşedinte global acum un an. Pe parcursul celor 12 ani, Jason a văzut cum HTC devine un partener de încredere al Google, realizează terminale Android foarte apreciate, dar şi cum cheltuie bani fără sens pe o campanie cu Robert Downey Jr. şi îşi pierde inspiraţia pe undeva pe parcurs.

Plecarea VP-ului se întâmplă la câteva zile după ce a alui Claude Zellweger, vicepreşedinte pe secţiunea Design în cadrul aceleiaşi firme. El se ocupase de designul unor produse celebre HTC, de la telefoane la HTC Vive, iar acum a ajuns la Google, în echipa Daydream VR. Astfel de plecări nu prevestesc nimic bun şi dacă HTC 11/Ocean/alte modele ce urmează nu vor fi speciale, încep iar predicţiile sumbre pentru HTC, în frunte cu o achiziţie de către altă firmă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×