HTC lansează oficial modelul entry-level Desire 310; acesta vine cu funcțiile BlinkFeed și Video Highlights

1.338 ori
<b>HTC lansează oficial modelul entry-level Desire 310; acesta vine cu funcțiile BlinkFeed și Video Highlights</b>După ce acum două zile, mai precis pe data de 4 martie, cei de la HTC lansau pe piața din China un nou model Desire, și anume Desire 310, iată că astăzi device-ul în cauză beneficiază și de lansarea propriu-zisă la nivel global, informație...

După ce acum două zile, mai precis pe data de 4 martie, cei de la HTC lansau pe piața din China un nou model Desire, și anume Desire 310, iată că astăzi device-ul în cauză beneficiază și de lansarea propriu-zisă la nivel global, informație despre care aflăm prin intermediul unui comunicat de presă oficial primit de la HTC România.

HTC Desire 310 va putea fi achiziționat atât în varianta single-sim, cât și în varianta dual-sim. Terminalul dispune de un display de 4.5 inch cu rezoluție FWVGA, un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare plus un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. De asemenea, acesta vine cu o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră secundară VGA pentru videoconvorbiri.

HTC Desire 310 Orange 3V

Pe lângă specificațiile de mai sus, aflăm și faptul că HTC Desire 310 rulează Android 4.2 JellyBean, sistem de operare ce aduce celebrele funcții specifice HTC, cum ar fi BlinkFeed - o parte a interfeței Sense, și nu în ultimul rând funcția de editare Video Highlights.

HTC Desire 310

Bateria acestui device este o unitate de 2000 mAh, ce teoretic ar trebui să asigure o zi de funcționare. Noul HTC Desire va fi sosi în 3 culori: negru, alb și portocaliu, urmând să fie disponibil în România începând cu luna aprilie.

HTC Desire 310_PerRight_White.jpg

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×