ASUS FonePad 7 LTE hands on preview: același FonePad accesibil, acum cu versiuni LTE și dual SIM (Retro MWC 2014 - Video)

1.022 ori
<b>ASUS FonePad 7 LTE hands on preview: același FonePad accesibil, acum cu versiuni LTE și dual SIM (Retro MWC 2014 - Video)</b>ASUS a fost una dintre prezențele cele mai proeminente la MWC 2014, deoarece a venit cu mai bine de jumătate de duzină de produse noi, expuse la standul său. Printre ele se numără și un model care a primit deja review de la noi, ASUS FonePad 7,...

ASUS a fost una dintre prezențele cele mai proeminente la MWC 2014, deoarece a venit cu mai bine de jumătate de duzină de produse noi, expuse la standul său. Printre ele se numără și un model care a primit deja review de la noi, ASUS FonePad 7, care acum a primit și o versiune LTE și dual SIM.

Modelul LTE este analizat pe scurt în clipul hands on de mai jos, în care îi descoperim funcțiile. Observăm că designul a rămas în mare același și ni se prezintă în demo-ul de pe ecran capacitatea acustică de top a acestui device și puterea procesorului Intel de la interior. Acest gadget vine cu suport 4G LTE, un display IPS de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și un procesor dual core Intel Atom Z2560, tactat la 1.6 GHz.
​

ASUS FonePad 7 LTE

Avem la dispoziție și o cameră frontală de 1.2 MP, o cameră de 5 megapixeli în spate și 1 GB RAM la interior. 8 GB stocare, slotul microSD și o baterie de 3950 mAh întregesc peisajul aici și trebuie menționat că acest model va sosi și într-o versiune dual SIM, dar aceea este doar 3G.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×