Allview pornește maratonul de programare Entrepreneurship; Prima ediție are loc la Brașov

1.159 ori
<b>Allview pornește maratonul de programare Entrepreneurship; Prima ediție are loc la Brașov</b>Allview, Centrul pentru Diplomație Publică și Universitatea Transilvania au demarat o inițiativă pentru dezvoltatorii romani, sub forma unui maraton de programare numit Entrepreneurship. Acesta va avea loc între 28 și 29 martie 2014 și se va...

Allview, Centrul pentru Diplomație Publică și Universitatea Transilvania au demarat o inițiativă pentru dezvoltatorii romani, sub forma unui maraton de programare numit Entrepreneurship.

Acesta va avea loc între 28 și 29 martie 2014 și se va desfășura în Aula Universității Transilvania din Brașov. Programul își propune să promoveze în țările din Uniunea Europeană aplicațiile studenților pasionați de programare. 3 concepte sunt de baza aici: impactul social, creativitatea și originalitatea.

La aces maraton vor participa echipe de studenți, compuse din doi, până la 4 membri, iar ei vor dezvolta de-a lungul a 24 de ore o aplicație cu utilitate socială. Aplicația va fi destinată terminalelor Android, iar un exemplu este un soft pentru persoanele cu dizabilități. Cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate, iar lucrările vor fi donate Comisiei Europene.

Vă puteți înscrie aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×