HTC Desire 316 Își face apariția Într-o imagine alături de HTC Desire 516

862 ori
<b>HTC Desire 316 Își face apariția Într-o imagine alături de HTC Desire 516</b>După ce în cursul zilei de ieri aflam că un nou device din gama de terminale Desire, și anume HTC Desire 516 tocmai a primit certificare din partea autorităților chineze, iată că astăzi își face apariția un alt smartphone din aceeași familie...

După ce în cursul zilei de ieri aflam că un nou device din gama de terminale Desire, și anume HTC Desire 516 tocmai a primit certificare din partea autorităților chineze, iată că astăzi își face apariția un alt smartphone din aceeași familie numit Desire 316.

Din câte se pare, singura diferență dintre cele două device-uri este faptul că Desire 516 va sosi cu un slot dual-SIM, în timp ce restul specificațiilor rămân neschimbate: display de 5 inch cu rezoluție 540x960 pixeli, o cameră principală de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 4.3 JellyBean.

De asemenea, aflăm și că Desire 516 va fi disponibil în două variante cu dotări diferite la capitolul hardware, astfel modelul 516t va integra 512 MB RAM și un procesor quad-core de 1.3 GHz, în timp ce versiunea 516w va dispune de 1 GB RAM și un procesor quad-core de 1.2 GHz. Se așteaptă ca ambele terminale să ajungă în curând pe piața din China la prețuri foarte accesibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×