HTC Legend, intr-o noua serie de imagini

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.896 ori
<b>HTC Legend, intr-o noua serie de imagini</b>Dupa ce a fost prezentat sub forma unor imagini realizate de catre fanii HTC sau concepte create in Photoshop, iata ca HTC Legend isi face aparitia intr-o serie de imagini reale, prezente mai jos. Observati noua directie pe care o ia designul HTC, cu un...

Dupa ce a fost prezentat sub forma unor imagini realizate de catre fanii HTC sau concepte create in Photoshop, iata ca HTC Legend isi face aparitia intr-o serie de imagini reale, prezente mai jos.

Observati noua directie pe care o ia designul HTC, cu un logo impunator si cromat al companiei in partea din spate si o carcasa din aluminiu care are probabil un feeling genial in mana utilizatorului. Lista de specificatii a terminalului nu este cunoscuta inca, dar ceea ce stim este ca HTC Legend este un probabil succesor al lui Hero, foarte posibil dotat cu un procesor Qualcomm de 600 MHz.

Aparent, ecranul sau va fi unul HVGA, iar printre aplicatiile si functiile prezente pe handset se numara o noua versiune a interfatei Sense, HTC People II si HTC Footprints II.

HTC Legend, intr-o noua serie de imagini

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×