Motorola Motosplit, inca un design neobisnuit al producatorului american

1.334 ori
<b>Motorola Motosplit, inca un design neobisnuit al producatorului american</b>Dupa ce si-a revenit financiar datorita telefoanelor Android lansate in ultimul an, Motorola a inceput sa faca din nou ce stie mai bine: sa produca telefoane mobile cu un design neobisnuit. Daca in trecut seria RAZR ne-a fermecat pe toti, acum vom fi sub...

Dupa ce si-a revenit financiar datorita telefoanelor Android lansate in ultimul an, Motorola a inceput sa faca din nou ce stie mai bine: sa produca telefoane mobile cu un design neobisnuit. Daca in trecut seria RAZR ne-a fermecat pe toti, acum vom fi sub imperiul lui Backflip si mai nou, vom fi impresionati de modelul Motosplit.

Scapat pe web la finalul lui ianuarie, terminalul este, conform celor de la Android Community, un design al urmatorului smartphone Android produs de Moto. Telefonul vine cu o tastatura QWERTY dual slide, impartita in 2 segmente si dotata cu taste care isi pot schimba functia. Aceeasi sursa a celor de la Android Community afirma ca tastele sunt "sapate" in telefon si ca nu ofera feedback tactil.

De asemenea, sub taste s-ar afla un ecran touch monocrom care va indica locul in care degetele trebuie sa apese. Zona din jurul acestor adancituri se va mula pe degetul utilizatorului, terminalul fiind astfel finger-friendly. Prin aceasta tehnologie, tastele pot avea functii schimbate pentru diferite aplicatii si layout-uri.

Tastatura poate fi utilizata fie lateral, fie normal, fie in mod lanscape, telefonul dispunand de un suport. Motosplit va sosi cu acelasi procesor ca si Backflip, pastrand si majoritatea specificatiilor acestui din urma model. Se pare ca telefonul va sosi pe piata in trimestrul 3 al acestui an, prin operatorul AT&T.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×