HTC M8 ar putea fi lansat oficial În New York la sfârșitul lunii martie

Autor:  | Publicat în:  HTC 838 ori
<b>HTC M8 ar putea fi lansat oficial În New York la sfârșitul lunii martie</b>Potrivit unei postări recente a lui Evan Peters, binecunoscutul zvonac din spatele contului de twitter @evleaks, se pare că lansarea oficială a lui HTC M8 va avea loc la sfârșitul lunii martie în cadrul unui eveniment ce se va desfășura în New...

Potrivit unei postări recente a lui Evan Peters, binecunoscutul zvonac din spatele contului de twitter @evleaks, se pare că lansarea oficială a lui HTC M8 va avea loc la sfârșitul lunii martie în cadrul unui eveniment ce se va desfășura în New York.

Deși nu suntem siguri 100% de specificațiile lui HTC M8, ultimele zvonuri afirmă că device-ul va sosi cu un display 1080p, un procesor Snapdragon 800 sau un Snapdragon 805, 16 GB de stocare și o cameră ultrapixel de nouă generație sau o cameră duală.

De asemenea, pentru moment nu se știe ce nume va purta succesorul lui HTC One, în ultimul timp acesta primind mai multe denumiri: HTC M8, HTC One Plus, HTC One+, sau HTC One 2. Rămâne de văzut dacă luna martie se va dovedi luna în care va fi lansat noul flagship HTC sau dimpotrivă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×