Prima actualizare importantă pentru Windows 8.1 ajunge pe web; Iată câteva funcții noi!

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 1.013 ori
<b>Prima actualizare importantă pentru Windows 8.1 ajunge pe web; Iată câteva funcții noi!</b>în ultimele 2 săptămâni s-a vorbit mult despre Windows 8.1 Update 1, considerat un soi de service pack, mai degrabă decât un update total nou. Totuși el aduce câteva schimbări interesante, mai ales la capitolul interfață. &nbsp; Se pare că...

în ultimele 2 săptămâni s-a vorbit mult despre Windows 8.1 Update 1, considerat un soi de service pack, mai degrabă decât un update total nou. Totuși el aduce câteva schimbări interesante, mai ales la capitolul interfață.

Se pare că noul build ar fi ajuns pe web deja și asta cu câteva săptămâni înainte de lansare. îl vom vedea debutând oficial luna viitoare, dacă totul merge bine. Windows 8.1 update 1 vă va permite să dați Pin la aplicațiile Windows Store în bară de start a desktopului. Până acum trebuia să căutați în ecranul Start pentru a găsi aceste aplicații, deci economisiti timp.

Apoi aplicațiile Windows 8 vor primi și o nouă bară cu opțiunile minimize, close și snap. în plus, tile-urile au parte de meniuri contextuale care se deschid cu click dreapta, ele fiind astfel mai ușor de redimensionat și mutat/înlăturat. în cele din urmă noul update va aduce și un buton de shutdown aflat mereu la îndemână în partea superioară a ecranului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×