Huawei Honor 8 are parte de o scăpare, cu numele de cod Faraday şi promisiunea unui design foarte arătos

953 ori
<b>Huawei Honor 8 are parte de o scăpare, cu numele de cod Faraday şi promisiunea unui design foarte arătos</b>Huawei a anunţat cu câteva săptămâni în urmă primul său telefon cu ecran Quad HD sub brand propriu, modelul Honor V8 şi se pare că pregătim de încă un nou venit din gama Honor. De această data e vorba de Huawei Honor 8

Huawei a anunţat cu câteva săptămâni în urmă primul său telefon cu ecran Quad HD sub brand propriu, modelul Honor V8 şi se pare că pregătim de încă un nou venit din gama Honor. De această dată e vorba despre Honor 8, care aparent e considerat drept "cel mai frumos smartphone Huawei" de până acum.

Huawei FRD-TL10 şi FRD-AL00

Zvonurile afirmă că terminalul ar putea sosi luna viitoare şi e cunoscut deocamdată sub nume de cod Faraday (FRD-TL10 şi FRD-AL00) în tabelul din acest articol. O noutate aici ar fi prezența sticlei pe faţă şi spate, sub forma unui panou 2.5D, cel puţin în spate. Smartphone-ul ar urma să aibă un ecran de 5.2 inch, un procesor Kirin 950/955 şi 4 GB RAM.

Honor 8

Un port USB Type-C se va afla la bord, plus suport pentru încărcare wireless, emiţător infraroşu, iar Huawei ar fi ales să includă aici şi camera duală de 12 MP de pe Honor V8 şi P9. O baterie de 3000 mAh completează lista de dotări şi din ce am înţeles ni se pregătesc extra veşti despre acest model în zilele viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×