HTC M8, primul telefon cu Sense 6.0, confirmat de @evleaks

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.730 ori
<b>HTC M8, primul telefon cu Sense 6.0, confirmat de @evleaks</b>De abia a sosit HTC Sense 5.5 pe unele terminale și iată că se discută deja despre o viitoare versiune. @evleaks&nbsp;ar fi postat pe Twitter că HTC M8 va fi primul smartphone care va sosi cu HTC Sense 6.0. &nbsp; Suntem tare curioși ce presupune...

De abia a sosit HTC Sense 5.5 pe unele terminale și iată că se discută deja despre o viitoare versiune. @evleaks ar fi postat pe Twitter că HTC M8 va fi primul smartphone care va sosi cu HTC Sense 6.0.

Suntem tare curioși ce presupune noul Sense, mai ales că ultima versiune a fost plată și minimalista și o evoluție în aceeași direcție ar putea să ne lase doar cu un pătrat și un cerc pe ecran, dacă este să glumim puțin. HTC M8 e doar un nume de cod care vine în completarea lui HTC M7, codul aplicat lui HTC One înainte de lansare.

De vreme ce M7/One a fost flagship HTC pe 2013, ne așteptam ca M8 să fie hitul anului viitor, eventual prezentat la CES sau MWC. Deși nu e foarte clar ce OS va fi folosit, Android e favorit aici, cu toate ca se zvonea că Microsoft încearcă să strângă relațiile cu HTC pentru a mai lansa câteva terminale Windows Phone. Ce așteptări aveți pentru urmașul lui HTC One?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×