HTC M8 randat la perfecțiune de un designer, inspirat de zvonurile și scăpările de până acum

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.852 ori
<b>HTC M8 randat la perfecțiune de un designer, inspirat de zvonurile și scăpările de până acum</b>Aruncând o privire pe forumul XDA Developers am descoperit o randare foarte interesantă a lui HTC M8, aka HTC One 2. Până acum am văzut numeroase imagini hands on cu acest telefon, mai mult sau mai puțin clare, mai mult sau mai puțin autentice....

Aruncând o privire pe forumul XDA Developersam descoperit o randare foarte interesantă a lui HTC M8, aka HTC One 2. Până acum am văzut numeroase imagini hands on cu acest telefon, mai mult sau mai puțin clare, mai mult sau mai puțin autentice.

Ei bine, membrul forumului cunoscut drept Hamdir a adunat toate scăpările de până acum și le-a transformat în această randare. Este inclusă aici și un blitz dual, camera duala, noii senzori plasați lângă camera frontală, ecranul cu margini mai mici, dar în mod bizar butoanele Home, Back și Multitasking sunt virtuale și nu capactive că în scăpări.

HTC M8

Designerul a fost atât de entuziast încât a realizat și un concept pentru HTC Sense 6.0, interfața lui HTC One 2014. Se observă că iconurile arată cam la fel ca la precedentul Sense, dar s-a umblat puțin la simboluri (Back, WiFi, semnal, baterie, oră) și aici mă refer și la fonturi. Așteptați-vă să vedeți săptămânal astfel de concepte, randari și leak-uri de acum încolo, până se lansează acest handset. Trebuie să recunosc că Hamdir a făcut o treabă tare bună aici.

Wallpalper HTC M8

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×