HTC Magic va beneficia de interfata Sense din luna octombrie, gratuit

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.035 ori
<b>HTC Magic va beneficia de interfata Sense din luna octombrie, gratuit</b>HTC a lansat in ultimul an nu mai putin de 3 telefoane Android, Dream G1, Magic si modelul cel mai recent, Hero, care se remarca prin interfata HTC Sense. Ei bine, acest din urma atribut si-ar putea gasi loc si modelul Magic, incepand cu luna octombrie....

HTC a lansat in ultimul an nu mai putin de 3 telefoane Android, Dream G1, Magic si modelul cel mai recent, Hero, care se remarca prin interfata HTC Sense. Ei bine, acest din urma atribut si-ar putea gasi loc si modelul Magic, incepand cu luna octombrie.

Stim ca diferenta dintre specificatiile lui Magic si Hero este destul de mica, daca nu luam in calcul interfata Sense, camera de 5 megapixeli a lui Hero si... cam atat. Ei bine, diferentele se vor estompa si mai mult, se pare, de vreme ce HTC tocmai a anuntat ca va oferi un upgrade la Sense UI pentru modelul Magic.

Exista si posibilitatea ca posesorii lui HTC Magic sa fi incercat deja interfata pe terminalul lor datorita vreunui ROM pregatit de catre hackerii de la XDA developers, dar solutia oficiala va fi intotdeauna cea mai buna. Upgrade-ul va sosi in luna octombrie, iar zvonurile se contrazic, afirmand fie ca va costa 46 de dolari, fie ca softul va sosi gratuit.

Ceva ne spune ca operatorii care distribuie telefoanele HTC Magic se vor ocupa de upgrade-uri, astfel ca lasam in seama acestora anunturile oficiale.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×