SMS-urile scrise la volan ucid din nou (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.311 ori
<b>SMS-urile scrise la volan ucid din nou (Video)</b>Poate ca mai retineti acel celebru, macabru si socant clip video care prezenta motivele principale pentru producerea accidentelor rutiere, cu exemple foarte elocvente si accidente oribile, toate pe un fundal de melodie Metallica... Ei bine, iata inca un...

Poate ca mai retineti acel celebru, macabru si socant clip video care prezenta motivele principale pentru producerea accidentelor rutiere, cu exemple foarte elocvente si accidente oribile, toate pe un fundal de melodie Metallica... Ei bine, iata inca un clip socant, care ne reaminteste de ce nu este bine sa scriem SMS-uri la volan:

In vreme ce guvernatorul Arnold din California da legi dure impotriva "textingului" in timpul condusului, astfel de clipuri sunt menite sa "trezeasca" masele si sa le schimbe obiceiurile proaste. E greu de crezut ca SMS-ul scris la volan e atat de important, incat sa merite o viata sau mai multe riscate pe sosea.

In plus, au aparut tot soiul de softuri, care detecteaza atunci cand telefonul este utilizat in masina si ii blocheaza din functii, astfel ca utilizatorul/ soferul poate prelua doar urgentele, fara a folosi handsetul pentru discutii interminabile sau "texting".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×