Un presupus telefon Nokia 9 cu 8 GB RAM apare în benchmark-uri, sub numele de cod "Unknown Heart"

2.749 ori
<b>Un presupus telefon Nokia 9 cu 8 GB RAM apare în benchmark-uri, sub numele de cod "Unknown Heart"</b>După ce l-am văzut prezentat într-o serie de fotografii având o husă de protecție menită să îi ascundă design-ul, iată că Nokia 9 se afișează din nou, de această dată într-un test benchmark. Este vorba despre GeekBench, aplicație unde flagship-ul Nokia

De abia ne-am obişnuit cu ideea că ASUS are un telefon cu 8 GB RAM şi OnePlus 5 ar putea avea o versiune de acest tip şi iată că apare perspectiva încă unui flagship de acest gen. E vorba despre Nokia 9, cel mai aşteptat telefon din epoca HMD Global. El a apărut în GeekBench, cu dotările menţionate mai jos.

Nokia 9

Ultimele zvonuri indicau faptul că telefonul va sosi pe piaţa cu 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 835. Am văzut şi câteva imagini cu terminalul acoperit de o husă protectoare şi capturi de ecran ce îi indicau o parte din dotări. Acum un aşa numit telefon cu nume de cod "Unknown Heart" a apărut în GeekBench cu 8 GB RAM. Avem indicii că acesta ar fi de fapt Nokia 9, realizând recordul la capitolul cantitate de RAM.

Reţineţi că în acest moment nu se afla pe piaţa internaţională la vânzarea vreun model cu 8 GB RAM şi Android, chiar şi telefonul ASUS ZenFone AR fiind în aşteptare. Revenind la Nokia 9, probabil vă întrebaţi cum am dedus că este el în acest benchmark. Ei bine aflaţi că toate noile telefoane Nokia din acest an au inclus "Heart" în numele lor de cod din benchmark-uri.

Observăm şi că scorurile în Geekbench 3 sunt tare modeste, dar punem asta pe seama unui prototip nefinalizat. Rezultate ceva mai bune pentru Nokia 9 apăruseră în alt test GeekBench de acum câteva zile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×