HTC Merge, un telefon global Android 2.2 analizat in fata camerei (Video)

2.048 ori
<b>HTC Merge, un telefon global Android 2.2 analizat in fata camerei (Video)</b>Desi neanuntat oficial inca, HTC Merge isi face aparitia in urmatorul clip hands-on, care ii prezinta functiile si interfata, dar si designul. Acest handset este cel mai nou model Android 2.2 al producatorului taiwanez si aflam ca urmeaza sa debuteze in...

Desi neanuntat oficial inca, HTC Merge isi face aparitia in urmatorul clip hands-on, care ii prezinta functiile si interfata, dar si designul. Acest handset este cel mai nou model Android 2.2 al producatorului taiwanez si aflam ca urmeaza sa debuteze in SUA prin operatorul Verizon.

Dupa cum puteti observa, telefonul incorporeaza o tastatura QWERTY glisanta si vine cu suport pentru conectivitate globala, putand fi folosit in orice retea de pe glob. In mod bizar, handsetul are drept motor de cautare standard Bing, in ciuda faptului ca ruleaza un OS produs de Google. Iata si lista neoficiala de specificatii a lui HTC Merge:

  • Display: 3.8 inchi, WVGA, 800 x 480 pixeli, touchscreen
  • CPU: 800 MHz
  • Memorie: 512MB RAM, 4GB memorie interna
  • Camera: 5MP, captura video 720p
  • OS: Android 2.2 cu HTC Sense 1.6

Merge, cunoscut si ca HTC Lexikon foloseste o tastatura glisanta orizontala cu 4 randuri de taste. Asteptam acum si un pret si o data de lansare oficiala pentru acest model.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×