iPhone 4 anuntat de Vodafone Romania; Mobilissimo a prezis lansarea din iulie!

1.962 ori
<b>iPhone 4 anuntat de Vodafone Romania; Mobilissimo a prezis lansarea din iulie!</b>Daca va mai amintiti am speculat in urma cu ceva timp ca si Vodafone Romania va fi unul dintre operatorii care vor lansa handsetul iPhone 4, la momentul cand am aflat ca acestia au pus in vanzare micro SIM-uri. Ei bine iata ca speculatia s-a concretizat...

Daca va mai amintiti am speculat in urma cu ceva timp ca si Vodafone Romania va fi unul dintre operatorii care vor lansa handsetul iPhone 4, la momentul cand am aflat ca acestia au pus in vanzare micro SIM-uri. Ei bine iata ca speculatia s-a concretizat si Vodafone a anuntat astazi ca va incepe vanzarea celui mai nou telefon produs de Apple.

Iata si comunicatul oficial al operatorului in legatura cu acest debut:

Primisem inca o confirmare in legatura cu aceasta lansare inca din iulie, prin intermediul lui Dan Paul, prieten mobilissimo.ro si fan infocat iPhone, care a tweet-uit informatia ca handsetul va sosi la Vodafone in octombrie-noiembrie. Se pare ca sursa sa a avut dreptate... la fel ca si predictia noastra de ieri, 13 octombrie, zi care s-a dovedit de bun augur.

Daca doriti sa fiti la curent cu astfel de premiere si chiar avampremiere, ne puteti urmari pe Twitter si Facebook. In ce priveste debutul lui iPhone 4 si prin Vodafone, acum ca stim ca vor sosi si modele Windows Phone 7 in tara noastra in perioada urmatoare, va fi interesant sa urmarim o batalie in 3 intre iOS, Android si platforma Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×