HTC Mondrian, smartphone-ul Windows Phone 7, cu procesor Snapdragon de 1.3 GHz

1.560 ori
<b>HTC Mondrian, smartphone-ul Windows Phone 7, cu procesor Snapdragon de 1.3 GHz</b>Va informam in weekendul trecut ca hackerii de la XDA developers au pus mana pe un ROM Windows Phone 7 care mentiona un asa-zis nou smartphone HTC, pe numele sau de cod Mondrian. Aparent aceasta denumire este un tribut pentru artistul olandez cu acelasi...

Va informam in weekendul trecut ca hackerii de la XDA developers au pus mana pe un ROM Windows Phone 7 care mentiona un asa-zis nou smartphone HTC, pe numele sau de cod Mondrian. Aparent aceasta denumire este un tribut pentru artistul olandez cu acelasi nume, din opera caruia e inspirata interfata de pe WP7 (Metro UI).

Iata ca acum au aparut si primele detalii despre HTC Mondrian, pe care le aflati in randurile urmatoare:

Pentru inceput, ROM-ul WP7 a fost disecat, imaginea de mai sus fiind extrasa din fisierul oemavatar.cab. Aceasta ar putea fi o imagine generica pentru Windows Phone 7 sau ar putea fi o reprezentare a lui HTC Mondrian, terminalul despre care vorbeam mai sus. Si mai interesant este ce au gasit cei de la XDA in fisierele ROM-ului: specificatii ale handsetului, care includ un display WVGA (480 x 800 pixel) de 4.3 inchi, marca Optrex si un procesor de 1.3 GHz, fabricat de Qualcomm, sub branding Snapdragon.

HTC Mondrian

Este vorba de chipsetul QSD8650A/B, care suporta conectivitate multi-mode UMTS si CDMA 3G. Aparent, telefonul vine si cu o busola digitala si ii lipseste tastatura fizica. Oare ce detalii vor mai gasi hackerii in acest ROM?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×