NVIDIA Tegra 2 va propulsa Android, in duel cu Apple A4

1.355 ori
<b>NVIDIA Tegra 2 va propulsa Android, in duel cu Apple A4</b>Chipsetul NVIDIA Tegra nu are un debut chiar fericit pe piata smartphone-urilor, fiind utilizat pe terminalele Microsoft Kin One si Two, nu chiar definitii ale handseturilor high end. Totusi, ne asteptam ca platforma sa evolueze, iar NVIDIA sa invete din...

Chipsetul NVIDIA Tegra nu are un debut chiar fericit pe piata smartphone-urilor, fiind utilizat pe terminalele Microsoft Kin One si Two, nu chiar definitii ale handseturilor high end. Totusi, ne asteptam ca platforma sa evolueze, iar NVIDIA sa invete din propriile greseli si cu ajutorul celor de la Google si a OS-ului Android.

Aparent, oficialul NVIDIA Jen-Hsun Huang ar fi recunoscut ca firma pentru care lucreaza a exagerat in pasiunea pentru a lucra cu Microsoft si ca ar fi cazul ca Tegra 2 sa fie utilizat in tandem cu Android. Aceasta colaborare se va materializa sub forma de smartphone-uri si tableturi in trimestrul 3 si 4 la acestui an.

In plus, Jen-Hsun afirma ca noua solutie va reprezenta o alternativa viabila pentru Apple A4 (system on a chip). Fiindca tot am mentionat NVIDIA, trebuie sa amintim ca placile Fermi ale companiei se vand foarte bine, producatorul livrand cateva sute de mii de modele. In plus, tehnologia Optimus a aceleiasi companii are un succes deosebit, deci NVIDIA e pe val acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×