HTC M8 apare Într-o primă fotografie clară; camera foto duală este din nou prezentă

2.027 ori
<b>HTC M8 apare Într-o primă fotografie clară; camera foto duală este din nou prezentă</b>Așa cum ne-am obișnuit în ultimele săptămâni, nu a fost zi în care să nu vedem câte ceva nou legat de succesorul lui HTC One, și anume HTC M8. Iată că astăzi, HTC M8 și-a făcut apariția într-o serie de fotografii live clare ce prezintă...

Așa cum ne-am obișnuit în ultimele săptămâni, nu a fost zi în care să nu vedem câte ceva nou legat de succesorul lui HTC One, și anume HTC M8. Iată că astăzi, HTC M8 și-a făcut apariția într-o serie de fotografii live clare ce prezintă din nou existența camerei foto duale.

După cum puteți observa în imaginea de mai sus, telefonul adoptă un design similar cu modelul anterior (HTC One) și integrează o cameră foto duală. De asemenea, carcasa acestuia este una foarte lucioasă, și nu una mată cum ne-am obișnuit în cazul lui HTC One.

HTC M8 apare Într-o primă fotografie clară; camera foto duală este din nou prezentă

HTC M8 ar putea fi lansat în cadrul unui eveniment ce va avea loc la New York în luna martie, iar potrivit ultimelor zvonuri, acesta va integra un display de 4.9 inch, celebrele difuzoare stereo BoomSound și o cameră foto duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×