HTC Nexus 9 apare Într-o primă fotografie live

1.715 ori
<b>HTC Nexus 9 apare Într-o primă fotografie live</b>După ce anterior aflam că HTC Nexus 9 a fost practic confirmată indirect de către un document al celor de la NVIDIA, iată că acum pe web ajunge și o primă fotografie cu device-ul în cauză ce ne prezintă panoul spate al tabletei, locație unde...

După ce anterior aflam că HTC Nexus 9 a fost practic confirmată indirect de către un document al celor de la NVIDIA, iată că acum pe web ajunge și o primă fotografie cu device-ul în cauză ce ne prezintă panoul spate al tabletei, locație unde remarcăm logo-ul HTC la bază.

Această imagine a sosit prin intermediul contului de Twitter @upleaks, sursă ce a devenit din ce în ce mai activă în ultimul timp, aceasta oferindu-ne imagini și cu viitorul HTC Desire Eye ce urmează a fi lansat pe 8 octombrie. Revenind la tableta Nexus 9, din câte putem vedea mai sus, aceasta vine cu un capac spate mat, cât și cu un senzor foto de mari dimensiuni.

Așa cum am aflat, HTC Nexus 9 va oferi un display de 8.9 inch cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli, un procesor Nvidia Tegra K1, 3 GB memorie RAM, și o cameră foto principală de 13 megapixeli pe spate, detaliu ce pare a se confirma prin mărimea senzorului din imagine. Se așteaptă ca acest produs să fie lansat oficial pe data de 16 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×