HTC One a debutat În sfârșit În SUA prin retaileri și operatori; Așteptăm feedback-ul maselor!

1.389 ori
<b>HTC One a debutat În sfârșit În SUA prin retaileri și operatori; Așteptăm feedback-ul maselor!</b>Măsura în care un obiect sau produs este cool sau nu este stabilită de piață din SUA, asta e clar și acest lucru se întâmplă în aceste zile cu HTC One. Handsetul care a primit un review detaliat la noi tocmai a ajuns în Statele Unite, unde a...

Măsura în care un obiect sau produs este cool sau nu este stabilită de piață din SUA, asta e clar și acest lucru se întâmplă în aceste zile cu HTC One. Handsetul care a primit un review detaliat la noi tocmai a ajuns în Statele Unite, unde a fost pus în vânzare prin retaileri și operatori.

Aceștia includ nume mari ca AT&T, Sprint, Best Buy, Walmart sau Target, iar smartphone-ul e vândut și pe Amazon și chiar direct prin canalele de distribuție HTC. One a primit review-uri bune de la apariția sa, unul dintre singurele reproșuri fiind faptul că senzorul sau de cameră nu impresionează foarte mult la captura în condiții normale, la lumina zilei. Fotografiile arată bine, dar nu fantastic de bine.

în rest, designul unibody metalic e apreciat în mod unanim, comportamentul camerei noaptea și în condiții de luminozitate scăzută este excelent, iar HTC Zoe e cu adevărat o funcție originală și binevenită. Nu toată lumea apreciază Blinkfeed, cât despre BoomSound, dacă nici One nu oferă o experiență audio de nota 10, atunci nimic nu o face. Samsung Galaxy S4 e și el foarte aproape de debutul în SUA și va fi o vară tare încinsă, pe măsură ce hiturile anului se duelează pentru locul 1 pe lista de terminale cool.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×