Ubuntu Touch, acum Într-o nouă versiune, bazată pe Ubuntu 13.04; Iată noutățile! (Video)

1.541 ori
<b>Ubuntu Touch, acum Într-o nouă versiune, bazată pe Ubuntu 13.04; Iată noutățile! (Video)</b>Canonical a oferit publicului primele release-uri de Ubuntu Touch pentru telefoane și tablete și e vorba aici despre un nou software bazat pe Ubuntu 13.04 Raring Ringtail. Noile build-uri au avantajul de a include și aplicații de această dată....

Canonical a oferit publicului primele release-uri de Ubuntu Touch pentru telefoane și tablete și e vorba aici despre un nou software bazat pe Ubuntu 13.04 Raring Ringtail. Noile build-uri au avantajul de a include și aplicații de această dată.

Rețineți că Ubuntu Touch se afla încă în versiune de test și preview chiar și în această fază și nu e chiar destinat consumatorului de rând. în acest moment există variante de software oficial pentru Nexus 7 și Nexus 10, plus Galaxy Nexus și LG Nexus 4. Evident, există și portari pentru multe alte terminale, dar neoficiale.

Pentru a instala un astfel de build aveți nevoie de un computer care rulează Ubuntu Linux, la care veți conecta un telefon sau o tabletă și apoi veți folosi o aplicație installer. Sau, dacă sunteți posesor de telefon Android sau tableta cu ClockworkMod, TWRP sau alt sistem de custom recovery puteți instala Ubuntu Touch prin descărcarea și flashing-u a doua fișiere zip.

Noul release Ubuntu Touch aduce aplicații pe care le găseam în Linux, dar unele simple precum calculator, deci nu avem încă GIMP sau LibreOffice. Avem în continuare aplicații false, care țin locul celor reale, pentru că OS-ul să nu arate dezolant, deci sperăm că platformă să evolueze rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×