Repulze review: un super joc de curse cu hovercraft, În pur stil Wipeout (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.417 ori
<b>Repulze review: un super joc de curse cu hovercraft, În pur stil Wipeout (Video)</b>Dacă ați jucat Wipeout pe PlayStation, veți adora Repulze pe Android. Acest titlu de curse cu hovercraft costă 2.99 dolari în Google Play Store și noi l-am testat pe telefonul LG Optimus G (2.253 lei pe MarketOnline.ro), primit în teste de la LG....

Dacă ați jucat Wipeout pe PlayStation, veți adora Repulze pe Android. Acest titlu de curse cu hovercraft costă 2.99 dolari în Google Play Store și noi l-am testat pe telefonul LG Optimus G (2.253 lei pe MarketOnline.ro), primit în teste de la LG.

Acest joc de curse este produs de Pixelbite și ocupa 257 MB, iar Repulze oferă 7 nave hipersonice și 24 de circuite. După cum se vede și în video review, acțiunea este foarte rapidă și senzația de viteza e chiar mai mare decât în Asphalt 7. Veți avea parte de scurtături, magneți și porți de energie roșie sau verde, pe care trebuie să le alternați pentru a primi un boost de energie.

Repulze review: un super joc de curse cu hovercraft, În pur stil Wipeout (Video)

La un moment dat vă veți putea upgrada nava cu rachete, mitraliere, un plasmă gun și toate contra unor "tool-uri" pe care le primiți dacă distrugeți nave în joc sau completați obiective. Grafică arata fantastic, dar din păcate muzica e cam insipidia, mai ales în comparație cu Wipeout care avea Prodigy și Bassnectar pe soundtrack. Dacă vă plac jocurile de curse SF, acest titlu va fi foarte apreciat de voi și sincer să fiu e un joc care ar trebui jucat de orice posesor de terminal cu ecran HD.

îi dăm notă 9.5 din 10 și îl descărcați de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×