HTC One A9 (Hima Aero) apare sub formă de fotografie hands on, cu dotările la vedere

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.352 ori
<b>HTC One A9 (Hima Aero) apare sub formă de fotografie hands on, cu dotările la vedere</b>La c&acirc;teva ore după ce @Evleaks a postat c&acirc;teva randari&nbsp;cu diferite versiuni de culoare ale lui HTC One A9, avem ocazia să vedem şi o fotografie hands on cu acelaşi handset. Cu această ocazie vedem şi specificaţiile aşa numitului...

La câteva ore după ce @Evleaksa postat câteva randari cu diferite versiuni de culoare ale lui HTC One A9, avem ocazia să vedem şi o fotografie hands on cu acelaşi handset. Cu această ocazie vedem şi specificaţiile aşa numitului "Hima Aero", nume de cod după care e cunoscut acest model.

La prima vedere el nu arată ca un flagship, în ciuda promisiunilor CEO-ului Cher Wang în vara că se va revanşa faţă de fanii şi investitorii HTC. HTC One A9 ar putea debuta pe 29 septembrie, dată la care HTC are programat un eveniment în Japonia, axat în special pe debutul versiunii internationale a lui HTC Butterfly 3. Revenind la imaginea de mai sus, ea menţionează şi câteva dotări ale lui HTC One A9, precum 2 GB RAM, 16 GB stocare şi un ecran Full HD AMOLED de 5  inch.

HTC Butterfly

E menţionat şi procesorul Snapdragon 617, care a fost anunţat recent şi vine cu suport pentru QuickCharge 3.0. Terminalul are un design ce aduce puţin cu al unui iPhone şi pare fabricat din plastic glossy, dacă ne luăm după această imagine. Văd şi că HTC nu se poate abţine să nu îşi pună logo-ul sub ecran, deşi are şi un buton Home fizic în drum.

E interesantă acea menţiune "Sony" de pe lista de dotări, probabil asociata senzorului camerei de pe acest terminal. Vom afla mai multe pe 29 septembrie, probabil sau dacă nu, în octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×