Facebook aduce clipuri la 360 grade pe platforma sa de socializare; iată cum arată un astfel de material

Autor:  | Publicat în:  Facebook 780 ori
<b>Facebook aduce clipuri la 360 grade pe platforma sa de socializare; iată cum arată un astfel de material</b>După ce inițial YouTube a introdus popularele clipuri la 360 grade, iată că de acum &icirc;nainte și Facebook se poate lăuda cu o astfel de funcție. După cum bine știți, asemenea clipuri ne permit practic interacțiunea cu materialul video,...

După ce inițial YouTube a introdus popularele clipuri la 360 grade, iată că de acum înainte și Facebook se poate lăuda cu o astfel de funcție. După cum bine știți, asemenea clipuri ne permit practic interacțiunea cu materialul video, oferindu-ne posibilitatea de a vedea acțiunea din toate unghiurile posibile.

Fie că folosim un telefon, fie o pagină web, acest serviciu imersiv pare a fi viitorul în ceea ce privește clipurile video. Aflăm că pentru început Facebook oferă conținut exclusiv de materiale filmate la 360 grade prin intermediul unor pagini ca și Star Wars, Discovery, GoPro, LeBron James, VICE și Saturday Night Live.

Pentru a vedea și voi aceste materiale, tot ce aveți de făcut este să dați un click pe numele paginilor mai sus menționate. Facebook dezvăluie că aceste materiale sunt disponibile pentru moment doar pe smartphone-urile cu minim Android 4.3, și pe desktop-urile pe care se utilizează Chrome sau Firefox.

Din păcate, serviciul nu este adus pe Safari, iOS sau Internet Explorer. Totuși, în câteva luni și utilizatorii de iPhone se vor putea bucura de asemenea clipuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×