HTC One A9 primeşte prima reclamă TV, în care atacă subtil Apple şi ne îndeamnă să fim diferiţi (Video)

844 ori
<b>HTC One A9 primeşte prima reclamă TV, în care atacă subtil Apple şi ne îndeamnă să fim diferiţi (Video)</b>&Icirc;n vreme ce recenziile lui HTC One A9 continua să apară, iată că HTC a dat publicităţii şi prima reclamă pentru noul său smartphone. Ea are două versiuni, una mai scurtă, pentru TV şi una full, de 1 minut şi 27 de secunde pe care o...

În vreme ce recenziile lui HTC One A9 continua să apară, iată că HTC a dat publicităţii şi prima reclamă pentru noul său smartphone. Ea are două versiuni, una mai scurtă, pentru TV şi una full, de 1 minut şi 27 de secunde pe care o vedeţi mai jos.

Trebuie să recunosc că reclama nu e chiar impresionantă sau foarte originală, dar cu siguranţă e mai bună decât ciudatele şi neplăcutele clipuri cu Robert Downey Jr, din care nu am înţeles nimic. Ideea acestei reclame e simplă: "fii diferit, fii unic şi original", încheind cu îndemnul "fii strălucit". Aparent utilizarea unui HTC One A9 te face diferit faţă de publicul de masă şi nu putem să nu vedem şi acel platou cu mere albe, lovit cu piciorul de un adolescent care aleargă. Aluzia la Apple e clara… desi One A9 a fost acuzat ca ar copia iPhone.

E subliniată în reclamă şi camera de 13 MP, cu captura RAW şi stabilizare optică, dar şi designul subţire şi metalic al acestui handset. Finalul reclamei e clar unul pentru cititorii de cărţi Young Adult şi pentru generaţia care savurează genul acela de filme exagerat de populare în ultimii ani. E vorba despre Hunger Games, Divergent şi Maze Runner, filme generice, în care oamenii sunt împărţiţi în grupuri şi câţiva tineri originali schimba lumea.

Şi când te gândeşti că reclama începuse ca faimosul clip 1984 Apple...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×