Samsung Gear S2 disponibil la precomandă pe eMAG.ro; Vine cu o pereche de căşti Samsung Level U cadou!

1.025 ori
<b>Samsung Gear S2 disponibil la precomandă pe eMAG.ro; Vine cu o pereche de căşti Samsung Level U cadou!</b>eMAG.ro a anunţat debutul smartwatchului Samsung Gear S2 la precomanda &icirc;n oferta sa, iar acest model vine şi cu un cadou. Cei care precomanda ceasul vor primi cadou o pereche de căşti audio Samsung Level U (pana pe 14 noiembrie). &nbsp;...

eMAG.ro a anunţat debutul smartwatchului Samsung Gear S2 la precomanda în oferta sa, iar acest model vine şi cu un cadou. Cei care precomanda ceasul vor primi cadou o pereche de căşti audio Samsung Level U (pana pe 14 noiembrie).

Reţineţi că e vorba de două variante de smartwatch aici: Samsung Gear S2 Classic, la preţul de 1.679 lei şi Gear S2 Sport, la preţul de 1.549 lei. Modelele Gear S2 se remarcă prin cadranul rotativ, iar ambele ceasuri vin cu ecrane circulare de 1.2 inch, cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli, plus procesoare dual core de 1 GHz şi 4 GB stocare. La bord mai găsim şi 512 MB RAM, iar platforma software este Tizen OS.

Samsung Gear S2 disponibil la precomandă pe eMAG.ro; Vine cu o pereche de căşti Samsung Level U cadou

Peste 1000 de aplicaţii optimizate pentru aceste smartwatchuri vor fi disponibile la debut. Gear S2 vine cu suport pentru încărcare wireless şi bateria sa ar trebui să asigure 2-3 zile de funcţionare. Acest gadget este rezistent la apă, include un senzor pentru puls şi o baterie de 250/300 mAh. Ceasul e compatibil cu Samsung Pay şi se poate conecta cu uşurinţă la terminale Samsung cu Android la bord.

Cât despre căştile Level U, ele vin cu un design elegant şi inedit, microfoane duale pentru anularea zgomotului şi ecoului şi earbuds magnetice. Bateria acestui set de căşti oferă 10 ore de playback muzical. Ele costă separat 300 de lei!

Puteți comanda ceasurile de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×