HTC One disponibil și pe roșu, sosește În Europa luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.345 ori
<b>HTC One disponibil și pe roșu, sosește În Europa luna viitoare</b>Dacă v-ați plictisit de HTC One disponibil pe alb/argintiu și negru, atunci aflați că există și o variantă de culoare roșie, care va debuta în Anglia și respectiv în Europa luna viitoare. &nbsp; Dacă Samsung Galaxy S4 a devenit deja o serie,...

Dacă v-ați plictisit de HTC One disponibil pe alb/argintiu și negru, atunci aflați că există și o variantă de culoare roșie, care va debuta în Anglia și respectiv în Europa luna viitoare.

Dacă Samsung Galaxy S4 a devenit deja o serie, ei bine HTC One e deocamdată model singular sau hai să zicem dual, dacă punem la socoteală și Google Edition One. Cât despre versiunea roșie, ea va sosi la retailerul britanic Phones 4U la mijloc de luna iulie și va fi asociat unui abonament de 33 de lire pe lună, asta ca să vedeți ce prețuri se practică și în afară.

Despre HTC One știți tot ce e de știut din recenzia noastră și sunt tare curios dacă pe lângă Google Play Store (care nu vinde în România), vom găsi și alte canale care să vândă un Galaxy S4 sau One Google Edition la noi în țară. Având ocazia să testez un S4 în aceste zile, îmi imaginez cât de atractiv ar fi în versiunea Google... Ca să nu mai spunem ce interesant ar fi un HTC One de acel tip. Voi ce model ați alege?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×