Nokia primește drepturi de autor asupra numelui "Nokia Zoom"; EOS numit Zoom sau Lumia 1020?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 803 ori
<b>Nokia primește drepturi de autor asupra numelui "Nokia Zoom"; EOS numit Zoom sau Lumia 1020?</b>Nokia EOS e pe buzele tuturor în aceste zile, dar acest nume de cod datează deja de luni bune, deci mă aștept ca în curând să aflăm și varianta sa comercială. Zvonacul @evleaks are o teorie cu privire la numele final, dar mai există o variantă...

Nokia EOS e pe buzele tuturor în aceste zile, dar acest nume de cod datează deja de luni bune, deci mă aștept ca în curând să aflăm și varianta sa comercială. Zvonacul @evleaks are o teorie cu privire la numele final, dar mai există o variantă numită Zoom.

Se pare că Nokia ar fi primit drepturi de autor asupra denumirii "Nokia Zoom", nume care ar putea fi adoptat pentru modelul EOS. Cererea pentru trademark a fost depusă pe 30 mai 2013 și vă reamintim că evenimentul Nokia de lună viitoare se desfășoară sub motto-ul "Zoom Reinvented". Recent am aflat și o teorie căNokia EOS ar urma să se numească Lumia 1020, conform lui @evleaks.

Sincer să fiu Nokia Zoom sună mai degrabă a tehnologie nouă sau funcție a telefonului, decât a nume de handset. Mă aștept ca pe lângă tehnologiile de pe handsetul 808 Pureview de anul trecut (oversampling, zoom lossless, rich recording), Nokia să aducă și câteva noutăți. Spre exemplu o captură nocturnă și mai bună nu ar strica, un bliț chiar și mai bun e binevenit și câteva efecte și moduri de captură noi nu ar strica. Cum ar fi un zoom lossless 10x de această dată?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×