Nokia primește drepturi de autor asupra numelui "Nokia Zoom"; EOS numit Zoom sau Lumia 1020?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 810 ori
<b>Nokia primește drepturi de autor asupra numelui "Nokia Zoom"; EOS numit Zoom sau Lumia 1020?</b>Nokia EOS e pe buzele tuturor în aceste zile, dar acest nume de cod datează deja de luni bune, deci mă aștept ca în curând să aflăm și varianta sa comercială. Zvonacul @evleaks are o teorie cu privire la numele final, dar mai există o variantă...

Nokia EOS e pe buzele tuturor în aceste zile, dar acest nume de cod datează deja de luni bune, deci mă aștept ca în curând să aflăm și varianta sa comercială. Zvonacul @evleaks are o teorie cu privire la numele final, dar mai există o variantă numită Zoom.

Se pare că Nokia ar fi primit drepturi de autor asupra denumirii "Nokia Zoom", nume care ar putea fi adoptat pentru modelul EOS. Cererea pentru trademark a fost depusă pe 30 mai 2013 și vă reamintim că evenimentul Nokia de lună viitoare se desfășoară sub motto-ul "Zoom Reinvented". Recent am aflat și o teorie căNokia EOS ar urma să se numească Lumia 1020, conform lui @evleaks.

Sincer să fiu Nokia Zoom sună mai degrabă a tehnologie nouă sau funcție a telefonului, decât a nume de handset. Mă aștept ca pe lângă tehnologiile de pe handsetul 808 Pureview de anul trecut (oversampling, zoom lossless, rich recording), Nokia să aducă și câteva noutăți. Spre exemplu o captură nocturnă și mai bună nu ar strica, un bliț chiar și mai bun e binevenit și câteva efecte și moduri de captură noi nu ar strica. Cum ar fi un zoom lossless 10x de această dată?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×