HTC One E9 primește certificarea din partea agenției chineze TENAA; phablet cu grosime de 7.5 mm și display de 5.5 inch

2.479 ori
<b>HTC One E9 primește certificarea din partea agenției chineze TENAA; phablet cu grosime de 7.5 mm și display de 5.5 inch</b>După ce &icirc;n cursul zilei de sămbătă dezvăluiam &icirc;n permieră imagini live cu un nou terminal pregătit de către HTC aici pe Mobilissimo, și anume modelul One E9, iată că astăzi device-ul &icirc;n cauză este certificat de către...

După ce în cursul zilei de sămbătă dezvăluiam în permieră imagini live cu un nou terminal pregătit de către HTC aici pe Mobilissimo, și anume modelul One E9, iată că astăzi device-ul în cauză este certificat de către autoritățile chineze TENAA. Cu această ocazie putem afla câteva dintre specificațiile sale, cât și admira noi fotografii.

Așa cum se vehicula, avem parte de un device de tip phablet cu display de 5.5 inch a cărui carcasă măsoară 156.5 x 76.5 x 7.54 mm (lungime x lățime x grosime). De asemenea, ni se dezvăluie faptul că bateria inclusă în carcasa acestui terminal va fi o unitate de 2.800 mAh.

Urmând zvonurile anterioare, ne-am putea aștepta la un display cu rezoluție QHD, la un procesor octa-core MediaTek MT6795 de 2.0 GHz (64-bit), 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 20 megapixeli și 32 GB spațiu intern de stocare.

Fotografia de mai sus ne prezintă și câteva elemente ale telefonului, acesta adoptând difuzoare stereo frontale, un senzor foto de mari dimensiuni pe partea din spate însoțit de bliț LED și un flap ce ascunde cel mai probabil sloturile pentru cele 2 cartele SIM și cel destinat cardului microSD.

Un lucru ce ne sare în ochi este faptul că acum avem două margini de mari dimensiuni în partea frontală, detaliu ce nu va fi deloc agreat de către consumatori. Voi ce părere aveți?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×