Samsung brevetează denumirile de telefoane Galaxy A6, Galaxy A8 şi A9

863 ori
<b>Samsung brevetează denumirile de telefoane Galaxy A6, Galaxy A8 şi A9</b>Deşi Samsung Galaxy A7 a fost anunţat de relativ puţin timp, se pare că Samsung lucrează deja la &icirc;ncă 3 telefoane din seria A. Compania a brevetat denumirile modelelor Galaxy A6, Galaxy A8 şi A9. &nbsp; Deocamdată sunt disponibile pe piaţa...

Deşi Samsung Galaxy A7 a fost anunţat de relativ puţin timp, se pare că Samsung lucrează deja la încă 3 telefoane din seria A. Compania a brevetat denumirile modelelor Galaxy A6, Galaxy A8 şi A9.

Deocamdată sunt disponibile pe piaţa modelele Galaxy A3 şi A5, cu dotări midrange, dar şi Galaxy A7, cu dotări apropiate de cele ale lui Galaxy Alpha. Toate 3 terminalele au corpuri metalice şi Galaxy A7 reuşeşte performanţa de a fi cel mai subţire telefon Samsung lansat până acum. E posibil ca aceste certificări de nume noi să fi fost realizate ca măsură de precauţie, precum decizia LG de acum un an de a breveta toate numele LG G până la LG G9.

Dacă ar fi să ghicim momentul când seria Galaxy A vă primi noi lansări, am spune că acest lucru se va întâmpla de abia în septembrie la IFA 2015. Camere de 12 sau 13 MP se vor afla la bord, iar cantitatea de RAM va fi de 2 GB probabil, eventual 3 GB pe Galaxy A9. Ecranele Super AMOLED, corpurile metalice şi Lollipop ar trebui să se afle printre dotari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×