HTC One for Windows Phone (One W8) primește certificarea GSM, suportă benzile LTE din Europa

Autor:  | Publicat în:  HTC 589 ori
<b>HTC One for Windows Phone (One W8) primește certificarea GSM, suportă benzile LTE din Europa</b>știm că în această lună avem un eveniment HTC programat, în cadrul căruia vom vedea cel mai probabil un nou model de telefon Windows Phone al companiei asiatice. încă nu e clar dacă se va numi HTC One M8 for Windows sau HTC W8, dar acest model...

știm că în această lună avem un eveniment HTC programat, în cadrul căruia vom vedea cel mai probabil un nou model de telefon Windows Phone al companiei asiatice. încă nu e clar dacă se va numi HTC One M8 for Windows sau HTC W8, dar acest model nou a primit recent certificarea pentru utilizarea în rețelele europene.

Nou venitul e cunoscut sub numele de cod HTC 6995LVW în acest caz și el a primit certificarea GSM GCF, cu suport pentru benzile LTE de pe continentul nostru. Vă reamintesc că pe 19 august are loc evenimentul HTC, iar dacă acest model e cu adevărat W8, el ar trebui să includă cam aceleași specificații ca și M8, dar cu alt OS la bord. Așteptăm aici un display Full HD de 5 inch, un procesor quad core Snapdragon 800 sau 801 de 2.3 GHz, 2 GB RAM și o cameră foto Duo.

Odată cu sosirea actualizării la WP 8.1 GDR1, One W8 va putea folosi o husă Dot View, precum cea folosită de HTC One M8. Mă aștept și la o cameră frontală bună pe acest model și sunt tare curios dacă va exista vreun pic de personalizare la nivel software, mai ales în zona playerului audio și în interfața camerei sau galerie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×