HTC One Google Edition anunțat oficial, costă 599 dolari

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.378 ori
<b>HTC One Google Edition anunțat oficial, costă 599 dolari</b>Cu puțin timp înainte de Google I/O 2013 existau zvonuri conform cărora HTC și Google ar pregăti o ediție specială de HTC One, una care să nu aibă HTC Sense 5.0 aplicat peste Android. între timp a fost anunțat Samsung Galaxy S4 Google Edition,...

Cu puțin timp înainte de Google I/O 2013 existau zvonuri conform cărora HTC și Google ar pregăti o ediție specială de HTC One, una care să nu aibă HTC Sense 5.0 aplicat peste Android. între timp a fost anunțat Samsung Galaxy S4 Google Edition, iar astăzi devine realitate și HTC One Google Edition.

Se pare că Google a preferat să nu producă un telefon Nexus în această primă jumătate a anului, așteptând următorul release Android și apelând la partenerii săi, HTC și Samsung pentru a lansa versiuni cu Android curat ale flagship-urilor lor. Strategia este una interesantă, deși pentru cârcotași poate părea una de avarie sau lipsă de inspirație.

HTC One Google Edition va costa 599 dolari și va păstra specificațiile terminalului inițial, adică procesor Snapdragon 600, 2 GB RAM, ecran Full HD de 4.7 inch și 32 GB memorie internă. în acest moment HTC One se vinde cu Android 4.1.2 și interfața HTC Sense 5.0 aplicată peste, care include funcții că BlinkFeed. Sunt curios dacă HTC Zoe se va mai regăsi pe varianta Google Edition... Cei tentați de un One GE îl pot cumpăra din Play Store (unde e disponibil) începând cu 26 iunie.

HTC One Google Edition

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×