Acer și ASUS pregătesc noutăți pentru Computex 2013; Accentul pus pe tablete și laptopuri!

864 ori
<b>Acer și ASUS pregătesc noutăți pentru Computex 2013; Accentul pus pe tablete și laptopuri!</b>Computex 2013 este următorul eveniment tech de anvergură, care are loc începând cu săptămâna viitoare în Taiwan. Vor fi prezente branduri mari, precum Acer și ASUS la acest show, ambele cu teasere și indicii publicate deja pe web cu privire la...

Computex 2013 este următorul eveniment tech de anvergură, care are loc începând cu săptămâna viitoare în Taiwan. Vor fi prezente branduri mari, precum Acer și ASUS la acest show, ambele cu teasere și indicii publicate deja pe web cu privire la noile produse.

Cu puțin noroc vom vedea și un terminal nou HTC la eveniment, poate chiar phabletul T6, despre care am auzit deja lucruri interesante. în fine, de la Acer așteptam cel puțin două tablete Windows 8, modelul W3 de 8 inch și cel Bulgari de 11.6 inch, în vreme ce ASUS ne va aduce seria Zenbook cu câteva modele noi și carcasa cu sticla ultrarezistenta, plus un phablet din seria Transformer și probabil și câteva terminale Windows 8.

Tot ASUS ar urma să prezinte și un nou MemoPad Smart, dar și un nou All în One PC dual boot, cu Android și Windows. Există zvonuri și cu privire la o tabletă dual boot cu Windows 8 și Jelly Bean, dar nu avem dovezi deocamdată cu privire la acest terminal. Acer va prezenta la show tableta Iconia A1, pe care o știm deja, cu a sa diagonală de 7.9 inch și un model entry level de 10 inch. Va fi un Computex 2013 tare interesant și vă vom ține la curent începând cu 3 iunie 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×