HTC One M10 are parte și de un teaser video ce scoate în prim-plan nivelul de dedicare al companiei

1.666 ori
<b>HTC One M10 are parte și de un teaser video ce scoate în prim-plan nivelul de dedicare al companiei</b>Cu toate că flagship-ul HTC One M10 nu a debutat &icirc;n cadrul t&acirc;rgului Mobile World Congress 2016, se așteaptă ca producătorul taiwanez să nu mai zăbovească&nbsp;mult timp și să prezinte noul produs foarte cur&acirc;nd. Astăzi,...

Cu toate că flagship-ul HTC One M10 nu a debutat în cadrul târgului Mobile World Congress 2016, se așteaptă ca producătorul taiwanez să nu mai zăbovească mult timp și să prezinte noul produs foarte curând. Astăzi, terminalul primește și un teaser video din care aflăm câtă muncă se află în spatele procesului de dezvoltare.

Din clipul de aproximativ 30 secunde, aflăm că inginerii HTC sunt de-a dreptul obsedați în ceea ce privește dezvoltarea noului smartphone, dorind să-l facă pe cât mai bun posibil pentru eventualii cumpărători. Întreaga campanie de teasing pare a se afla sub termenul #powerof10 ce ne duce cu gândul la câteva lucruri.

În primul rând, există posibilitatea ca telefonul să fie lansat și într-o versiune cu procesor 10-core pe plan asiatic, chip-ul în cauză fiind nimeni altul decât Helio X20. De asemenea, ne putem aștepta și la o lansare programată pentru data de 10 martie, moment numai bun pentru un asemenea debut, mai ales dacă luăm în considerare evenimentul Apple ce urmează.

Printre dotările lui HTC One M10 am putea vedea o cameră foto principală de 12 megapixeli cu deschidere f/1.9, variante cu 16, 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare și scanner de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×