HTC One M7 (cumpărat la liber) primește actualizarea la Android 5.0.2 Lollipop În România

4.467 ori
<b>HTC One M7 (cumpărat la liber) primește actualizarea la Android 5.0.2 Lollipop În România</b>Ei bine, după ce Samsung Galaxy S5 a primit actualizarea la Android Lollipop în țara noastră, azi e rândul unui flagship ceva mai vechi al rivalului HTC să aibă parte de noul software. Astfel, HTC One M7 primește în aceste momente actualizarea la...

Ei bine, după ce Samsung Galaxy S5 a primit actualizarea la Android Lollipop în țara noastră, azi e rândul unui flagship ceva mai vechi al rivalului HTC să aibă parte de noul software. Astfel, HTC One M7 primește în aceste momente actualizarea la Android 5.0.2 în țara noastră.

E vorba aici despre versiunea cumpărată la liber, după cum ne confirmă chiar Erwin, posesorul unui astfel de telefon. Pachetul software ocupa 702 MB și aduce un nou lockscreen și notificări tip cards, o mai bună administrare a bateriei, multitasking cu format carusel, care poate include și taburi Chrome și o funcție de căutare în Setări.

HTC One M7 (cumpărat la liber) primește actualizarea la Android 5.0.2 Lollipop În România

Evident, veți primi și Material Design într-o formă mai discretă decât pe un Nexus, iar zona de Quick Settings și cea de Notificări se vor contopi în aceeași fereastră. La o privire aruncată rapid pe web, se pare că și versiunea Developer Edition a telefonului are parte de aceeași actualizare, la pachet cu HTC Sense 6.0. Oficialul HTC Mo Versi anunțase acest update pe Twitter chiar ieri. Pe forum dicutăm aici.

Voi l-ați primit? Aflati că telefonul costă în acest moment 1.559 lei la eMAG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×