MWC 2015: Iată lista de gadget-uri ce mă vor însoți la Mobile World Congres 2015!

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.014 ori
<b>MWC 2015: Iată lista de gadget-uri ce mă vor însoți la Mobile World Congres 2015!</b>Acum c&acirc;teva zile &icirc;n &icirc;ncheierea postării cu așteptările mele de la Mobile World Congress 2015 din Barcelona, show la care voi lua parte pentru prima dată, v-am promis și o listă cu gadget-urile ce mă vor &icirc;nsoți la acest...

Acum câteva zile în încheierea postării cu așteptările mele de la Mobile World Congress 2015 din Barcelona, show la care voi lua parte pentru prima dată, v-am promis și o listă cu gadget-urile ce mă vor însoți la acest târg de tehnologie. Ca de fiecare dată, cele mai importante device-uri de care voi avea nevoie sunt aparatul foto și camera video.

Astfel, în interiorul bagajului meu se va regăsi un Nikon D5100 cu obiectiv standard 18-55 mm VR, un aparat compact Nikon Coolpix P100 de backup, cât și o cameră video Sony HDR-CX410 cu senzor CMOS R ce poate filma la o rezoluție Full HD.

Baterie externă XTPower de 24.000 mAh, Nikon Coolpix P100 si Modem LTE Orange

De asemenea, voi lua cu mine o baterie externă XTPower de 24.000 mAh ce îmi va fi cu siguranță de folos, un modem internet 4G oferit de către Orange + trafic nelimitat pe perioada show-ului, un microfon pentru camera video, dar și o serie de carduri de memorie necesare pentru dispozitivele amintite mai sus.

Nu va lipsi din pachet nici laptop-ul Asus K56C (procesor i7 + 4 GB RAM), cât și notebook-ul Asus Eee PC care va face upload al fișierelor cât timp voi vizita standurile pentru adunarea de noi materiale foto/video.

Nu va lipsi din pachet nici laptop-ul Asus K56C (procesor i7 + 4 GB RAM), cât și notebook-ul Asus Eee PC care va face upload al fișierelor cât timp voi vizita standurile pentru adunarea de noi materiale foto/video. LG G3 va face și el parte din “trusa” MWC, smartphone pe care îl voi folosi și la unele comparații video.

LG G3

De asemenea, nu uit nici de numeroasele cabluri și încărcătoare de care toate device-urile de mai sus depind. Mâine decolez spre locație și voi reveni cu primele impresii din Barcelona în cursul zilei de sâmbătă, moment în care badge-urile MWC vor începe a fi distribuite. Care sunt așteptările voastre de la târgul Mobile World Congress 2015?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×