HTC One M8 Ace apare din nou, de această dată cu data de lansare și preț la pachet

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.105 ori
<b>HTC One M8 Ace apare din nou, de această dată cu data de lansare și preț la pachet</b>După o scăpare cu o carcasă curbată aici, HTC One M8 Ace apare din nou, de această dată într-o imagine nouă, care aduce la pachet și o dată de lansare pentru device. Aflați că handsetul curbat va debuta pe 3 iunie, adică marțea viitoare....

După o scăpare cu o carcasă curbată aici, HTC One M8 Ace apare din nou, de această dată într-o imagine nouă, care aduce la pachet și o dată de lansare pentru device. Aflați că handsetul curbat va debuta pe 3 iunie, adică marțea viitoare.

Terminalul va veni cu difuzoare BoomSound și va păstra ecranul Super LCD 3 Full HD de 5 inch de pe HTC One M8. Acest smartphone va avea o carcasă curbată, de culoare roșie, albastră, neagră sau albă și va integra un procesor Snapdragon 801 quad core de 2.5 GHz. Alte dotări includ 2 GB RAM, 16 GB stocare (sau 32), slot microSD și o cameră de 13 megapixeli în spate, plus una frontală de 5 MP.

Ca OS avem Android 4.4 KitKat, în tandem cu HTC Sense 6.0. Bateria noului venit este o unitate de 2600 mAh, iar acest model vine și cu suport Dot View (acel smart cover prezentat în recenzia lui One M8), Motion Launch și poate și Zoe. Se vehiculează un preț de 480 de dolari pentru handset și îl așteptăm și la nivel internațional.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×